• Sečenje

  LECO mašine za sečenje uzoraka poznate su po svojoj pouzdanosti i kvalitetu odsečka. Od manjih stonih modela, pa do samostojećih modela sa sečivom od 17 inča, nudimo rešenja za sečenje materijala u autoindustriji, keramike, kompozita, visokolegiranih i kaljenih metala.

  sectioning
 • Prese

  LECO prese za pripremu šlifova su efikasne, fleksibilne i dugotrajne, a asortiman uključuje automatske, semiautomatske i manuelne sisteme kako za hladno, tako i za toplo upresavanje, koji daju kvalitetne metalografske i materijalografske šlifove.

  mounting
 • Brušenje i poliranje

  Bez obzira na broj uzoraka koje dnevno pripremate, LECO pruža sisteme za poliranje koji savršeno odgovaraju svakoj dinamici rada i svačijem budžetu. Udobnost pri rukovanju, fleksibilnost i kvalitet LECO opreme za materijalografsku pripremu omogućava laboratorijama izbor između velikog broja različitih opcija.

  gringing
 • Automatski sistem za ispitivanje tvrdoće

  LECO sistemi za ispitivanje mikro- i makro-tvrdoće po Vickers-u postoje u potpuno automatskim i semiautomatskim konfiguracijama i pružaju objektivno merenje, automatizaciju, veću preciznost, tačnost i efikasnost.

  013-01-04-04
 • Sistemi za ispitivanje tvrdoće

  Kada je reč o tačnosti, ponovljivosti i lakoći upotrebe, LECO sistemi za ispitivanje tvrdoće su nenadmašni po svom kvalitetu i vrednosti. Spektar modela je širok i uključuje analogne, digitalne, manuelne, semiautomatske i potpuno automatske sisteme za merenje tvrdoće sa videom ili slikom. LECO ima rešenja koja u potpunosti mogu da odgovore svakom zahtevu kod ispitivanja tvrdoće.

  hardness-testing
 • Analiza i upravljanje slikom

  Sistem za analizu/upravljanje slikom jednostavno transformiše sirove podatke u vredne informacije koje se mogu dovesti u vezu sa stručnim rezultatima. Sistem omogućava jednostavno upravljanje slikom koje podrazumeva čuvanje, organizovanje, pretraživanje i ponovno učitavanje svih snimljenih slika i njihovih pripadajućih podataka.

  image-analysis
 • Metalografijski potrošni materijal

  Nabavka najkvalitetnijeg potrošnog materijala po najpovoljnijim cenama je osnovni cilj svakog korisnika instrumenta. Širok spektar LECO metalografskog potrošnog materijala, između ostalog uključuje: abrazivne diskove za sečenje i sečiva; bakelite, epoksi smole i termoplastične praškove za pravljenje šlifova, dijamantske diskove za brušenje, abrazivne diskove i brusne trake od silicijum karbida; tkanine i materijale za poliranje; dodatke za uređaje za ispitivanje tvrdoće, kao i ostali materijal.

  main-Consum-Metallography-cat
Povratak