• Sumpor / Ugljenik

  SulfurCarbon

  Tehnika u skladu sa ASTM-om za simultano ili individualno određivanje sadržaja sumpora i ugljenika u različitim organskim materijalima kao što su ugalj, koks i nafta, kao i u nekim neorganskim materijalima kao što su zemljište, cement i krečnjak. Tačni rezultati dobijaju se za manje od 3 minuta, bez upotrebe opasnih hemikalija.

 • Ugljenik / Azot / Proteini

  CarbonNitrogenProtein

  Kao ekonomična alternativa Kjeldalovoj digestiji, merenje sadržaja proteina u hrani na LECO analizatorima je brže, bezbednije i pouzdanije. Dimina metoda direktnog sagorevanja zahteva minimalnu pripremu uzoraka, ima kapacitet za uzorke većih masa i pruža optimalno homogenu analizu i precizne rezultate.

 • Ugljenik / Azot / Sumpor u makro uzorcima

  CarbonNitrogenSulfur

  LECO pruža jedinstveno rešenje za precizno određivanje ugljenika, azota i sumpora sa niskom cenom po analizi, u zemljištu, stočnoj hrani, đubrivima, prehrambenim proizvodima i drugim tečnim i čvrstim organskim uzorcima. Brza elementalna analiza velikog broja uzoraka koji su karakteristični zbog heterogenosti, složenosti pripreme ili niskih koncentracija elemenata od interesa. Analiza makro uzoraka do 3g za manje od 5 minuta.

  no post
 • Ugljenik / Vodonik / Azot

  CarbonHydrogenNitrogen

  Od nutritivne vrednosti (sadržaj proteina) prehrambenih proizvoda i stočne hrane, preko karakterizacije materijala, kao što je određivanje kvaliteta tečnih i čvrstih goriva, pa do ispitivanja zemljišta i biljaka – to su samo neki od primera široke primene LECO CHN analizatora. Za optimalno prilagođavanje određenim potrebama, instrumenti su dostupni u obliku fleksibilnih konfiguracija – azot/protein, ugljenik/azot i ugljenik/vodonik/azot.

 • Ugljenik / Vodonik / Azot / Kiseonik / Sumpor

  CarbonHydrogenNitrogenOxygenSulfur

  Najsavremenija tehnologija primenjena kako na hardver, tako i na softver, za optimalno izvršavanje elementalne analize – određivanje C, H, N, S i O u mikro uzorcima (od 1 do 10 mg). Analizatori pružaju nisku cenu po analizi za tačno elementalno određivanje najrazličitijih čvrstih i tečnih uzoraka u farmaciji, industriji polimera, hemijskoj industriji i petrohemiji.

 • Određivanje topivosti pepela

  Ash

  Tehnike u skladu sa ASTM-, DIN-, ISO- i BSI-metodama za automatsko određivanje topivosti pepela u uzorcima uglja, koksa i biomase. LECO instrument omogućava brzu i automatizovanu analizu velikog broja uzoraka sa funkcijom prepoznavanja slike (Image Recognition Function (IRF)), konfiguracijom dvostruke peći za simultanu analizu uzoraka u oksidujućoj i redukujućoj atmosferi i još puno toga.

 • Potrošni materijal za organske aplikacije

  Dizajnom naših instrumenata povećava se nivo robustnosti time što je za rad na njima angažovanje operatera svedeno na minimum. Upotreba orginalnog LECO potrošnog materijala obezbeđuje najbolje performanse i dugotrajnost instrumenata. Za organske aplikacije u ponudi imamo niklene čamčiće za višekratnu upotrebu, keramičke čamčiće i niklene lajnere za jednokratnu upotrebu, kalajne kapsule, anhidron, N katalizator, Lecosorb, bakarne opiljke, trake od kvarcne vune, čeličnu vunu, staklenu vunu, keramičke čamčiće, kapsule i lončiće, cevi za spaljivanje i reakcione cevi, stakleni laboratorijski pribor, primarne standarde i kalibracione uzorke, kao i ostali materijal.

  main-Consum-Organic
Povratak