• Ugljenik / Sumpor

  CarbonSulfur

  Kao lider u određivanju ugljenika i sumpora u materijalima u čvrstom stanju primenom sagorevanja u indukcionoj peći, LECO pruža rešenja kako za laboratorije za kontrolu kvaliteta u proizvodnji, tako i za istraživačke laboratorije. Instrumenti omogućavaju ekonomična merenja sadržaja ugljenika i sumpora u najrazličitijim metalima, rudama, keramici i drugim neorganskim materijalima.

 • Kiseonik / Azot

  OxygenNitrogen

  Simultano određivanje kiseonika i azota u metalima, karbidima, nitridima i drugim neorganskim materijalima primenom tehnike topljenja u struji inertnog gasa. Instrumenti dokazani u praksi pružaju pouzdanost i konzistentan kvalitet pri svakoj analizi.

 • Kiseonik / Azot / Vodonik

  OxygenNitrogenHydrogen

  LECO napredna tehnologija primenjena na tehniku topljenja u struji inertnog gasa i detektore pruža najmodernije instrumente za simultano određivanje kiseonika, azota i vodonika u metalima, gvozdenim i negvozdenim legurama, vatrostalnim materijalima i drugim neorganskim materijalima.

 • Multifazni ugljenik i vodonik / vlaga

  CarbonHydrogenWater

  LECO pruža najmodernije rešenje za kvalifikaciju i kvantifikaciju različitih tipova ugljenika (površinski, slobodni, organski, neorganski) i vodonika/vode u različitim organskim i neorganskim uzorcima. Ovaj višenamenski instrument primenjuje se, npr., za merenje ukupnog organskog ugljenika (TOC) u stenama i zemljištu, ukupnog organskog i neorganskog ugljenika u otpadu, kao i za mnoge druge aplikacije.

 • Ukupni i površinski vodonik

  Hydrogen

  Određivanje sadržaja vodonika u aliminijumu, gvozdenim i negvozdenim metalima, vatrostalnim materijalima i ostalim neorganskim materijalima pri niskim koncentracijama vodonika (<2 ppm) sa osetljivošću od 0.001 ppm. Poboljšani parametri za kontrolu peći omogućavaju detaljne temperaturne profile i podešavanje brzine rasta temperature, čime se optimizuju tačnost i preciznost.

 • Ukupni vodonik, difuzni / rezidualni vodonik

  Hydrogen

  Određivanje vodonika u gvozdenim legurama i čelicima vrši se brzo i precizno primenom LECO tehnike sagorevanja. Merenja rezidualnog, difuznog i ukupnog vodonika u širokom dinamičkom opsegu, sve pomoću jednog instrumenta.

 • Potrošni materijal za neorganske aplikacije

  Kako bi postigli performanse najvišeg kvaliteta, našim korisnicima nudimo široki spektar potrošnog materijala proizvedenog po najstrožim standardima, uz koji instrumenti daju najbolje rezultate. Za neorganske aplikacije LECO nudi različite reagense, akceleratore i flukseve, grafitne lončiće, kapsule i lončiće, cevi za spaljivanje i reakcione cevi, stakleni laboratorijski pribor, primarne standarde i kalibracione uzorke, evakuisane uzorkivače i cevi, kao i ostali materijal.

  main-Consum-Inorganic
Povratak