• Potrošni materijal za neorganske aplikacije

  Kako bi postigli performanse najvišeg kvaliteta, našim korisnicima nudimo široki spektar potrošnog materijala proizvedenog po najstrožim standardima, uz koji instrumenti daju najbolje rezultate. Za neorganske aplikacije LECO nudi različite reagense, akceleratore i flukseve, grafitne lončiće, kapsule i lončiće, cevi za spaljivanje i reakcione cevi, stakleni laboratorijski pribor, primarne standarde i kalibracione uzorke, evakuisane uzorkivače i cevi, kao i ostali materijal.

  main-Consum-Inorganic
 • Potrošni materijal za organske aplikacije

  Dizajnom naših instrumenata povećava se nivo robustnosti time što je za rad na njima angažovanje operatera svedeno na minimum. Upotreba orginalnog LECO potrošnog materijala obezbeđuje najbolje performanse i dugotrajnost instrumenata. Za organske aplikacije u ponudi imamo niklene čamčiće za višekratnu upotrebu, keramičke čamčiće i niklene lajnere za jednokratnu upotrebu, kalajne kapsule, anhidron, N katalizator, Lecosorb, bakarne opiljke, trake od kvarcne vune, čeličnu vunu, staklenu vunu, keramičke čamčiće, kapsule i lončiće, cevi za spaljivanje i reakcione cevi, stakleni laboratorijski pribor, primarne standarde i kalibracione uzorke, kao i ostali materijal.

  main-Consum-Organic
 • Metalografijski potrošni materijal

  Nabavka najkvalitetnijeg potrošnog materijala po najpovoljnijim cenama je osnovni cilj svakog korisnika instrumenta. Širok spektar LECO metalografskog potrošnog materijala, između ostalog uključuje: abrazivne diskove za sečenje i sečiva; bakelite, epoksi smole i termoplastične praškove za pravljenje šlifova, dijamantske diskove za brušenje, abrazivne diskove i brusne trake od silicijum karbida; tkanine i materijale za poliranje; dodatke za uređaje za ispitivanje tvrdoće, kao i ostali materijal.

  main-Consum-Metallography-cat
Povratak