LECO Corporation

Istorija

1936. godine LECO korporacija predstavila je američkoj metalnoj industriji prvi brzi analizator ugljenika, nakon čega je LECO brend veoma brzo postao sinonim za brzu analizu koja daje tačne rezultate. Iako se mnogo toga promenilo u poslednjih 75 godina, jedna stvar je ostala nepromenjena—kupci još uvek računaju na LECO kad je reč o dobijanju rezultata u koje mogu da se pouzdaju.

Danas smo ponosni na činjenicu što korisnicima pružamo inovativnu tehnologiju i za najizazovnije analize. Kao nezavisna, porodična kompanija, LECO proizvodi više od 75 % delova za instrumente u svom sedištu, u mestu St. Joseph u Mičigenu (SAD). Naš kvalitet—i naši rezultati—govore za sebe.

Na LECO instrumentima širom sveta svakoga dana se rade analize u skladu sa najkompleksnijim zahtevima današnjice. Nudimo širok spektar tehnološki naprednih  analitičkih instrumenata uključujući elementalnu analizu primenom spaljivanja/fuzije u materijalima organskog i neorganskog porekla, termogravimetriju, kalorimetre, GDS spektrometre, metalografsku opremu i potrošni materijal.

Instrumenti koji primenjuju visoko-efikasne tehnike razdvajanja omogućavaju sveobuhvatnu hromatografiju i masenu spektrometriju. Bilo da se bavite analizama u oblasti prehrambene industrije, petrohemije, zaštite životne sredine, forenzike, nauke o materijalima ili metabolomikom, LECO ima konfiguraciju instrumenta koja će izaći u susret vašim potrebama.
Proširujemo poslovanje time što svojim korisnicima pružamo kvalitet, tehnički napredna rešenja i najbolji servis i kontinuiranu podršku.

LECO je svugde u svetu prepoznat kao lider na polju inovativnih analitičkih instrumenata, masenih spektrometara, metalografske i optičke opreme, kao i pratećeg potrošnog materijala. Korporacija trenutno ima preko 30 podružnica, sa mnogo dodatnih distributera koji su podrška našem poslovanju.

For detailed information about LECO products and services worldwide, please visit LECO Corporate website  : www.leco.com

Povratak