Aplikativna podrška


LECO filofozija podrazumeva zadobijanje poverenja kupaca pre nego što kupe našu opremu, kao i podršku korisnicima dugo nakon prodaje instrumenta. Novi Evropski aplikativni i tehnološki centar usmeren je na demonstraciju instrumenata, aplikativni rad, održavanje tehničkih radionica i seminara za korisnike. Aplikativni stručnjaci iz centra pomoćiće Vam da nađete optimalno analitičko rešenje za svoje specifične potrebe.

Potpuno renovirane, prostorije u Berlinu od 700m2 poseduju svu neophodnu infrastrukturu sa predavaonicom, kancelarijama i laboratorijama. Izuzetno prostrana moderna laboratorija obuhvata sve najnovije LECO tehnologije, uključujući oko 25 instrumenata:

  • Dobro poznati LECO elementalni CHNOS analizatori koji koriste princip sagorevanja/topljenja za analizu organskih i neorganskih materijala, uključujući i celu paletu najnovijih Cornerstone proizvoda
  • Makro TGA analizator; kalorimetri;
  • Glow Discharge atomski emisioni spektrometri
  • Celokupna linija LECO metalografske opreme za pripremu uzoraka i najnoviji model potpuno automatizovanih sistema za određivanje tvrdoće, kao i oprema mikrostrukturnu analizu;
  • LECO masena spektrometrija smeštena je u poseban prostor gde su predstavljeni svi proizvodi LECO Pegasus TOF-MS porodice, uključujući izvanredan Pegasus GC-HRT 4D, koji spaja moć razdvajanja sveobuhvatne GCxGC i time-of-flight maseni spektrometar najnaprednijih performansi na tržištu.
  • Sistemi su opremljeni najraznovrsnijim uređajima za pripremu uzoraka i automatizacijom koja omogućava svestrani pristup u radu i razvijanju metoda za različite primene, uključujući bezbednost hrane, proučavanje metabolita, petrohemiju, analizu ukusa/mirisa i dr.

Imate pitanja u vezi aplikacija?
Želeli biste da se uverite u performanse LECO analizatora na svojim uzorcima?

Spremni smo da Vam pomognemo
Kontaktirajte najbližeg predstavnika prodaje; prosledite nam svoje uzorke i stručnjak iz naše laboratorije izvršiće analizu na analizatoru po Vašoj želji i pod uslovima analize koje zahtevate. Na taj način ćete znati kakve rezulate daju naši instrumenti za Vaše uzorke, što će Vam donekle olakšati donošenje odluke u vezi kupovine. Pošto su usluge LECO laboratorije dostupne samo za postojeće i potencijalne kupce, možete biti sigurni da će naši eksperti pokloniti potpunu pažnju analizi Vaših uzoraka.
Najljubaznije Vas molimo da nam pri upućivanju svojih zahteva prosledite što je više moguće detalja. Što nam više informacija pružite (tip uzorka, masa odvage, itd.), to ćemo bolje moći da odgovorimo na Vaša pitanja.

Kursevi obuke

Našim kupcima nudimo kurseve obuke vezane za održavanje i primenu opreme, omogućavajući im da izvuku maksimum od svih prednosti LECO tehnologije.
Kursevi obuke za 2016. godinu: program i prijavljivanje kliknite ovde

 

Povratak